Katteadfærd

Katte fascinerer med deres på en gang selvstændige og hengivne væsen. Ved at invitere katte ind i vores hjem, får vi et kæledyr som er meget tæt på sit oprindelig ophav. 

Kattes naturlige adfærd kan imidlertid give problemer når den skal tilpasses menneskelige rammer. Ved at forstå og tage hensyn til kattens behov, kan man både forebygge og afhjælpe eventuelle problematikker. 

Med NytKatteliv ønsker jeg at udbrede kendskabet til kattes adfærd og samtidig opfordre til at se på katten med nye øjne. Katte opfattes traditionelt som lettere asociale, utrænbare væsner, der er uafhængige af mennesker. Denne opfattelse er ikke bare utrolig unuanceret, men er også med til at fastholde katte i en rolle som skader deres velfærd. Katte kan være utrolig underholdende, hengivne og trænbare kæledyr, men de har også brug for engagerede og omsorgsfulde ejere. Jeg håber at både nye og garvede katteejere vil kunne lære mere om deres lille tiger i sofaen.

Til katteejere tilbyder jeg rådgivning omkring adfærdsproblemer og rådgivningssamtaler med henblik på forebyggelse af problemer. Derudover er jeg en flittig foredragsholder og skribent. 

 

Hermed byder jeg dig hjerteligt velkommen til min hjemmeside, hvor du kan gå på opdagelse i kattens spændende univers!